Dining Week — Nordens største restaurantfestival

Dining Week har siden 2011 fyldt restauranter i hele landet i vinterferien (uge 7) og efterårsferien (uge 42). I løbet af festivalens 10 dage får du mulighed for at fremhæve din restaurant på det gastronomiske landkort og lade både tilbagevendende og nye gæster opleve det, der gør netop din restaurant unik. Festivalen er forbeholdt restauranter, og som deltager laver du en særlig menu til fast særpris:

  • 3 retter — for dig, som ønsker at tilbyde et mere traditionelt menukoncept
  • 5 serveringer — for dig, som ønsker at tilbyde flere små, delikate serveringer
  • Tastingmenu — for dig, som ønsker at tilbyde en luksuriøs smagsoplevelse bestående af minimum 8 serveringer

Dining Week i højdepunkter:

  • Over 320 deltagende restauranter
  • +70 danske byer — inklusiv Bornholm og øerne
  • Flere end 200.000 menuer
  • 110.000 nyhedsbrevsmodtagere og 69.000 følgere på sociale medier 
  • 2,5 mio. besøgende på diningweek.dk

Dining Week er en hyldest til restaurationsbranchen, kvaliteten og de gastronomiske oplevelser, vi sammen leverer — skal du være med?

Har du spørgsmål? Kontakt os på info@diningweek.dk 


© Foodmovers 2025