Dining Week er Danmarks originale restaurantfestival, der i samarbejde med københavnske restauranter opstod i 2011. Siden begyndelsen er Dining Week blevet et folkekært koncept i hele Danmark, som har forvandlet vinterferien (uge 7) og efterårsferien (uge 42) til nogle af årets travleste uger for mange restauranter med ekstraordinært mange gæster.
Konceptet er simpelt - som restauratør udtænker du en særlig menu til en fast pris med enten 3 retter, 5 serveringer eller en tastingmenu. I løbet af 10 dage bliver gæster introduceret til præcis det, som gør at din restaurant skiller sig ud fra mængden. Blandt de deltagende restauranter er der både tilbagevendende og nye restauranter, som spænder vidt og bredt fra anmelderroste restauranter til folkelige favoritter. Det er et fællesskab, hvor gastronomien er omdrejningspunktet.
Med Dining Week sigter vi, i samarbejde med jer restauratører, mod at skabe opmærksomhed på den kvalitet og helhedsoplevelse, som den danske restaurationsbranche dagligt lever. For et besøg på restaurant handler om meget mere end konkurrencedygtige priser. Det handler om det måltid og den unikke atmosfære, som kun jeres restaurant kan levere. Sammen ønsker vi at hylde branchen, den fremragende service, den høje kvalitet og de oplevelser, gæsterne får med hjem.
I runde tal har Dining Week over 260 deltagende restauranter fordelt i 40 byer i hele landet. I 2023 serverede restauranterne over 200.000 menuer.
Der er 110.000 modtagere af nyhedsbrevet og over 69.000 følgere på tværs af sociale medier.
Har du spørgsmål? Kontakt os på info@diningweek.dk
© Foodmovers 2025